Shopping på nettet vokser kraftigt

Mange internet forhandlere giver nu om stunder et bredt udvalg af leveringsmåder. En af dem der er mest anvendt er for øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter dine nye varer når du har mulighed for det. Leveringstypen er jo usædvanlig smart, samt endda tilmed den mest prisbevidste løsning til levering.

Du burde tillige beslutte dig for at få pakken bragt til hvor du bor eller ud til din arbejdsplads. Leveringsformen bliver typisk lidt mere pebret, men også ualmindeligt praktisk. Den mest betalelige løsning til levering vil dog i de fleste tilfælde være at hente ordren selv, men dette afhænger af at du er tæt på internet forhandlerens lager.

Leveringstiden er selvfølgelig meget central hvis du absolut skal bruge din pakke øjeblikkeligt, og i det øjemed er det bestemt klogt at man efterser leveringstidspunktet for det relevante produkt.

Størstedelen af online varehuse garanterer muligheden for dag-til-dag levering på en lang række af deres produkter, men som trods alt regnes ud fra at ordren lægges forinden et fast tidspunkt, med hensynstagen til at de har en chance for at nå at få varen distribueret forud for at lagermedarbejderne har fyraften.

Enkelte online virksomheder sikrer fragt uden betaling, men oftest er det forudsat at der aftages for et præcist beløb. Desuden burde du vælge den mest letkøbte leveringsform, der oftest – ligegyldigt om man er i Aarhus, Frederiksværk eller Skjern – vil være at få dem til at levere din ordre til et afhentningssted.

Levering hjem til dig eller ud på dit arbejde

Det er i dag særligt bekvemt for alle og enhver at analysere priser i blandt forskellige webshops og med det motiv har en lang række online webshops været tvunget til at nedbringe priserne på en række af deres varer – til piger og drenge, og yderligere også til mænd og kvinder – voldsomt, og endda nogle gange frembyde portofri fragt.

Det kan dog til hver en tid vise sig lønnende at undersøge visse webbutikker efter tilbud inden du handler, sådan at man ikke er i tvivl om at antage den bedste pris.

Man må ikke desto mindre være så påvagt, at hvis en internet shop frembyder bedst i test varer til salg for en udsalgspris der er enormt fordelagtig, burde det undertiden være en indikation på en snydagtig e-handler. Bestillinger med betalingskort er ikke desto mindre omsluttet af en regel, hvilket dækker dig imod uoprigtige internet virksomheder.

Generelt foreslår vi kortbetalinger eller mobilbetaling. Som et alternativ kan du bruge en afdragsordning som fx ViaBill, når du gerne vil godtgøre prisen over et længere tidsrum.

Før nogen handler i en online virksomhed kan man i reglen gøre sig bekendt med indholdet af forhandlerens forretningsaftale, det er dog gerne ikke super spændende.

Et alternativ kunne derfor være at finde ud af om online shoppen er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det bør være et bevis på at internet selskabet forstår den officielle danske lovgivning, udover at netshoppen lejlighedsvis kontrolleres af specialister som er inde i reglerne på området. Desuden giver det dig mulighed for at få bistand, såfremt du udsættes for vanskeligheder med din ordre.

Flere fragtmuligheder

Trustpilot præsterer en del strålende muligheder for at verificere ret mange nuværende køberes vurderinger og af den grund er det klogt, at du iagttager internet virksomhedens kritik inden du handler.

Facebook præsterer for øvrigt en lang række habile løsninger til at få indsigt i internet virksomhedens pålidelighed. I øvrigt ses nogle internet foretagender som tilbyder folk at registrere en bedømmelse af deres købsoplevelse, hvilket desuden kan drages fordel af til at afveje tilfredsheden hos kunderne.

Websitet er finansieret af annonceindtægter. Vi har et tæt samarbejde med mange internet foretagender hvor vi annoncerer forretningernes tilbud, og indhenter provision i tilfælde af at de besøgende vi sender videre gennemfører en transaktion.

Anvisninger omkring varer og internet selskaber opdateres jævnligt, men vi kan ikke garantere imod reguleringer der potentielt er realiseret efter sidste opdatering af de viste informationer.

«
»