Nethandel er årsag til butiksdød

En stor portion e-butikker tilbyder nu om stunder en række forskellige fragtmetoder. En favorit er nu til dags pakkeshops, så du selv har mulighed for at hente de nyindkøbte varer når det passer ind i din hverdag. Løsningen er jo super uproblematisk, og endda derudover den billigste leveringstype.

Du burde lige så vel overveje at få leveret hjem til hvor du bor eller ud på din arbejdsplads. Leveringstypen viser sig som oftest en tand mere pebret, men lige så vel usædvanlig fleksibel. Den mindst kostelige leveringsløsning vil dog altid vise sig at være at du selv henter ordren, men den mulighed afhænger af at du har bopæl tæt på webshoppens tilholdssted.

Flere internet selskaber tilbyder 1 dags fragt på en række af deres varenumre, men husk at det forudsætter at handlen gemmenføres forinden et fastslået tidspunkt, så de med sikkerhed kan nå at få dit nye produkt ekspederet før lagermedarbejderne har fyraften.

Indtil flere online shops tilbyder fragtfri levering, men typisk kun ifald der indkøbes for et fastslået beløb. Alternativt kunne man vælge den mindst kostelige fragtform, hvilket ofte – ligegyldigt om man befinder sig i Esbjerg, Nykøbing Falster eller Hundested – er at få dem til at levere din bestilling til et afhentningssted.

Kig hvorvidt e-firmaet er støttet af e-mærket

Det er jo ret så uproblematisk for almindelige mennesker at søge information om priser hos diverse online varehuse og ergo har langt de fleste forretninger på nettet set sig nødsaget til at reducere salgspriserne på deres produkter – til drenge og piger, og ligeledes til mænd og kvinder – enormt, og endda nogle gange frembyde portofri levering.

Men det kan stadigvæk være indbringende at besigtige indtil flere forretninger på nettet efter udsalg forinden du placerer ordren, sådan at du er tryg ved at få den skarpeste pris.

Vi slår generelt et slag for bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som et alternativ kunne du bruge en afdragsordning fra fx ViaBill, for så vidt du ønsker at klare beløbet ude i fremtiden.

Undersøg om online virksomheden er verificeret af e-mærket

Forinden nogen shopper på en e-forretning bør de utvivlsomt overveje e-butikkens handelsbetingelser, dog er det naturligvis en omfattende opgave.

En nemmere løsning kan derfor være at kontrollere hvorvidt online forretningen er e-mærke godkendt, som længe har været et sympol på at internet shoppen overholder de gældende danske regler, samt at internet butikken fra tid til anden ses til af jurister der forstår de gældende love. Dette er desuden en god chance for at blive hjulpet, såfremt du møder vanskeligheder i forbindelse med dit køb.

I øvrigt foreslåes det at køber er påpasselig med de grundlæggende vedtægter der indvirker på transaktionen, eksempelvis den bytteret e-shoppen kører med. Her er det samtidig relevant, at man når som helst sikrer ens ordrekvittering, således man til enhver tid kan påvise handlen, uafhængig om du leder efter et produkt til en dreng eller pige.

Trustpilot indebærer fuldt ud gode muligheder

Trustpilot forærer dig en del ønskværdige løsninger til at kigge på ret mange andre køberes opfattelser og herved er det at foretrække, at du gransker e-forhandlerens omtaler forinden du færdiggør din shopping.

Facebook tilbyder dig endvidere faktisk pæne muligheder for at få indtryk af internet shoppens troværdighed. Tilmed ses nogle online shops i Danmark hvor du kan notere en vurdering af ordreforløbet, hvilket ligeledes burde bruges til at tage stilling til kundernes tilfredshed.

Data omkring produkter og netbutikker værnes om tit, men vi kan ikke give garantier imod modifikationer der eventuelt er udarbejdet efter seneste opdatering af vores informationer.

«
»