King Cock – Cock with Balls Dildo 20,3 cm – Nude

(86 customer reviews)
kr. 399,00

Beskrivelse

  • Navn: King Cock – Cock with Balls Dildo 20,3 cm – Nude
  • Pris: kr. 419.00
  • Vare ID: 14823
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
King Cock - Cock with Balls Dildo 20,3 cm - Nude

King Cock – Cock with Balls Dildo 20,3 cm – Nude fra King Cock

Rigtig mange par – og også singler, bruger sexlegetøj som en del af deres seksualitet i Norden. Skal man begynde at lege med sexlegetøj, er det godt med et trygt sted, der ikke får dig til at føle dig utryg eller andet ubehageligt. Det skal jo helst være rart. Når der skal investeres i nyt sexlegetøj, får du rigtig meget for pengene fra mærket King Cock og et af de helt populære produkter er denne King Cock – Cock with Balls Dildo 20,3 cm – Nude. Bekymringer ved at handle denne slags varer online, behøver du ikke have, dine varer leveres i en neutral indpakning, så der er ikke nogen, der vil gætte på, at det er frække sager, der er i din pakke.

Har du set Zalo Queen 2-i-1 vibarator, der styres via en app? Se den her.

King Cock – Cock with Balls Dildo 20,3 cm – Nude giver helt nyt liv til sexlivet

King Cock – Cock with Balls Dildo 20,3 cm – Nude findes stadig i Top-10 eller tæt på i den altid eftertragtede varekategori Kvinder,Dildoer,Blød Dildo,Realistisk Dildo,Strap-on Dildo,Sugekop Dildo,Strap On,Harness Dildoer,King Cock,Farvede Dildoer,Sort Dildo. Når du bestiller her får du hele 365 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge din vare. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber King Cock – Cock with Balls Dildo 20,3 cm – Nude online hos webshoppen Sinful.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Hos webshoppens store udvalg finder du noget for alle, deriblandt også det produkt på denne side. Når du handler online er priserne bedre- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

King Cock – Cock with Balls Dildo 20,3 cm – Nude – fordele ved at købe online

Når du lader dig friste, og får købt nogle produkter online, er betingelserne lidt gunstigere, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. efter du har foretaget dit køb på nettet, og nogle webshops har valgt at give mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Og du kan endda gøre det direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik – det er slut nu, når du handler online det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Mange leder efter den billigste King Cock – Cock with Balls Dildo 20,3 cm – Nude på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

86 reviews for King Cock – Cock with Balls Dildo 20,3 cm – Nude

3.8 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “King Cock – Cock with Balls Dildo 20,3 cm – Nude”

Denne realistiske King Cock er en stor og fyldig dildo perfekt til dig, der ønsker en mere naturtro oplevelse. Dildoens årede overflade og vellignende penishoved giver skøn og målrettet stimulation King Cock er håndlavet i USA og er klart et af markedets