Icicles No 2 Rillet Glasdildo – Clear

(90 customer reviews)
kr. 249,00

Beskrivelse

  • Navn: Icicles No 2 Rillet Glasdildo – Clear
  • Pris: kr. 249.00
  • Vare ID: 12841
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Icicles No 2 Rillet Glasdildo - Clear

Icicles No 2 Rillet Glasdildo – Clear fra Icicles

Dildoer, penisringe, buttplugs, håndjern osv. er bruges af flere og flere i Danmark. Ofte vil folk gerne prøve grænser af i sikre rammer, der ikke får dig til at føle dig utryg eller andet ubehageligt. Det skal jo helst være rart. Når man skal have valgt noget sexlegetøj, kan man finde mange gode sager fra Icicles og den mest populære vare er nok denne Icicles No 2 Rillet Glasdildo – Clear. Bekymringer ved at handle denne slags varer online, behøver du ikke have, dine varer leveres i en neutral indpakning, og du undgår dermed nogle potentielle pinlige situationer.

Har du set Zalo Queen 2-i-1 vibarator, der styres via en app? Se den her.

Icicles No 2 Rillet Glasdildo – Clear giver helt nyt liv til sexlivet

Icicles No 2 Rillet Glasdildo – Clear er stadig en af de mest eftertragtede varer her i webshoppen i den godt sælgende kategori Kvinder,Dildoer,Glas Dildo,Icicles,Gennemsigtig Dildo,NORTIE Lingerie,Favoritter. Der kommer hele hele 365 dages returret med din pakke når du køber din vare. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres Icicles No 2 Rillet Glasdildo – Clear i den kendte webshop Sinful.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. Blandt alle varerne i shoppen er der helt sikkert noget for dig, det kan jo passende være det produkt på denne side. Når du handler online er priserne bedre- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Icicles No 2 Rillet Glasdildo – Clear – fordele ved at købe online

Forbrugere der køber produkter i danske webshops, er der bedre fordele, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. efter dit online køb, der er endda shops, der vælger at give mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og det gør en prissammenligning let, i de mange webshops der er på det danske marked. Det er let i dag at sammenligne priser – du kan gøre det når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Når du handler online er du også fri for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

Mange leder efter den billigste Icicles No 2 Rillet Glasdildo – Clear på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

90 reviews for Icicles No 2 Rillet Glasdildo – Clear

3.9 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “Icicles No 2 Rillet Glasdildo – Clear”

Icicles No02 er en meget stilfuld og robust glasdildo. Den har et rillet design, som gør den meget stimulerende. Dildoen består af 9 sammensatte kugler. Den har en mindre kugle i den ene ende, og så bliver kuglerne ellers større og større. Dette gør også